Mest sentrale twittrere på #valg09

by Dag Petter Svendsen on 01/09/2009

Den antakelig viktigste hashtaggen relatert til valgkampen foran Stortings- valget den 14. september er #valg09. De mest sentrale twittrerne i dette sosiale nettverket i den norske politiske twittersfæren vises i figuren under. For å se nettverket i høyere oppløsning, logg inn og se www.slideshare.net/dagpsvendsen/mest-sentrale-twittrere-valg09. Statsviter, valganalytiker og politisk twittrer Svein Tore Marthinsen er utvilsomt, pr. 31. august, den twittreren som er mest interconnected, og i den egenskap en sentral gatekeeper hva angår formidling av budskap/retwittring. Deretter, men en god lengde bak hva gjelder interconnectedness, følger Captain Frekke F, Steinar J Olsen, Bjørn Tore Hansen, Thor Egil Braadland og Aftenposten Valg 09.

Analyse av twittersfæren qua sosialt nettverk: Mest sentrale #valg09-twittrere. Nettverket viser siste 100 twittringer og Twitter-id. Nettverket er bygget ut i 1. grad fra #valg09 (followers ikke inkludert), og med twittrernes mottatte og sendte twittringer (pr. 31. aug. 2009)

Første_grads_twittrere_#valg09